BALTA’DAN YOMRA’YA ZİYARET

BALTA’DAN YOMRA’YA ZİYARET

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Ak Parti Yomra ilçe teşkilatını ziyaret ederek, İlçe Başkanı Mustafa Pehlivan, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ve ilçe yönetimiyle bir araya geldi.
Ziyarette bir konuşma yapan Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, yoğun gündemleri nedeniyle birkaç ilçe kongresine katılamadıklarını bu nedenle ilçe teşkilatlarına ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirterek, “ İlçe teşkilatımızın kongresine katılamamıştım. Bu nedenle hayırlı olsun ziyaretine geldik. İlçe başkanıma ve yeni yönetimine başarılar diliyorum” dedi.
Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ise, Bakan Yardımcısı Muhammet Balta’nın Trabzon için çok büyük şans olduğunu belirterek, “ Bakan yardımcımızın her zaman bizlere kapası açık. Her türlü isteğimizde yanımızda. Kendisine Trabzon’umuza ve ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu. İlçe Başkanı Mustafa Pehlivan da, Çevre ve Şehircilik Bakan yardımcısı Muhammet Balta’nın ziyaretlerinden memnunluk duyduklarını ifade etti.