Bandırma’da Eğitimciler Gönüllerince Eğlendi

Bandırma’da Eğitimciler Gönüllerince Eğlendi

Balıkesir’in Bandırma ilçesindeki Bahçeşehir Koleji’nin eğitimcileri ve emekli olan öğretmenler, ‘Öğretmenler Günü’ nedeniyle düzenledikleri programlarda gönüllerince eğlendi.
Bahçeşehir Koleji bünyesinde eğitim-öğretim gösteren ilçedeki eğitim kuruluşları, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ nedeniyle birlik ve beraberlik gecesi programı düzenledi. ‘Eken Prestij’ isimli otelin balo salonunda gerçekleştirilen gecede, okul müdiresi Mebrike Balvar ev sahipliği yaparak davetlilerle ilgilendi. Eğitimciler, canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenirken, Müdire Balgar, “Okulumuzda eğitim seviyemiz oldukça yüksektir. Bandırma eğitim açısından çok başarılı düzeydedir. Bu başarının en büyük mimarları siz öğretmenlerimizsiniz” dedi.
Bir başka program da, ilçedeki çeşitli okullardan emekliye ayrılan 40 civarında öğretmen tarafından düzenlendi. Öğretmenler, pasta keserek ‘Öğretmenler Günü’nü ve emekliliklerini kutladı. İlçedeki ‘Perama’ isimli otelde düzenlenen gecede, çok sayıda emekli öğretmen ve çalışan öğretmen bir araya geldi. Eğitimciler, yerel sanatçıların seslendirdiği şarkılarla eğlenip stres attı. Geceye katılan Bandırma eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihangir Dündar, emekli eğitimcilere, eğitime verdikleri önemli katkılarından dolayı teşekkür etti. Emekli olan öğretmenler, kendileri için hazırlanan pastayı kesti ve zaman zaman hüzünlü anlar yaşandı.