Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Pazartesi

15°/

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

/

Cuma

/

Cumartesi

12°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Dünya

Bankacı çok çalışmaktan öldü

Çinli bir bankacı, aşırı yoğun çalışmaktan dolayı hayatını kaybetti. Çalışanın işvereni, bankacının çalışma azminin iş arkadaşlarına örnek olmasını istedi.

Yayınlanma:

Çin’de bir bankacılık denetmeni, yoğun çalışma saatleri ve aşırı yorgunluğa dayanamayıp hayatını kaybetti.

Çin’in bankacılık denetleme ve düzenleme kurumu yönetim kurulu üyelerinden 48 yaşındaki Li Jianhua, 23 Nisan gecesinde önemli bir rapor yetiştirmek için mesaideyken hayatını kaybetti.

Kurumdan yetkililer, ölümün yoğun çalışma ve stresten kaynaklandığını kabul etti ve Li’nin kendisini işe adamasını diğer çalışma arkadaşları için de örnek oluşturması gerektiğini belirtti.

Kurumun Çince açıklamasında, “Li, işin kalitesini artırmak için mesaiye kalkmaktan çekinmedi. Gece gündüz çalıştı ve işini belirli bir disiplin içinde tüm enerjisini ve tutkusunu vererek yaptı” ifadeleri dikkat çekti.

SABAHA KADAR MESAİDELER 
Li’nin isminin verilmesini istemeyen bir çalışma arkadaşı, vefat eden bankacının bölümünde herkesin gece yarısına ya da sabaha kadar çalıştığını söyledi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler