Bar tuvaletinde öldürdü

Bar tuvaletinde öldürdü
Edirne'de meydana gelen olayda barda bir gencin başına bir el ateş edilerek öldürüldü.

Trakya Üniversitesi kampusu karşısında  alkollü bir içecek firması tarafından yeniden düzenlenerek 'Bu sokakta hayat var' adı verilen kafe ve barlar sokağındaki 'Fly Pub' adlı barda meydanan gelen olayda gece saatlerinde büyük panik yaşandı.

Tarihi Kırkpınar Güreşleri eski ağası ve otobüs işletmecisi Mustafa Altunhan’un oğlu 25 yaşındaki  V. Altunhan bara eğlenmeye gitti.

Hamzabeyli Sınır Kapısı Gümrük ve Turizm İşletmeleri’nde kantar görevlisi olarak çalışan 26 yaşındaki Ömer Turgut arasında 'kız yüzünden' tartışma çıktı.

Tartışmadan sonra 
V. Altunhan, bar tuvaletine götürdüğü Turgut'u tabancayla başına bir el ateş ederek vurduktan sonra, otomobille olay yerinden kaçtı.

Olay sonrası barda müşteriler arasında büyük panik yaşanırken, gelen polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Ömer Turgut'un öldüğü belirlendi.

Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Turgut'un cesedi otopsi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Tartışma anının işyerinin güvenlik kameralarına yansıdığı belirtilirken, polis şüpheli V. Altunhan'ı yakalamak için çalışma başlattı.