Bartın Emitt’e Hazır

Bartın Emitt’e Hazır

Bartın Dünyanın en büyük 5. Turizm fuarı ve bu yıl gerçekleştirilecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT)’e hazırlanıyor.
Fuarın 19.su 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek. Dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini ve tatilcileri İstanbul’da bir araya getiren EMITT Fuarı için hazırlıklar tamamlandı. Batı Karadeniz Kalkınma Ajansa, Batı Karadeniz Kalkınma Birliği, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı da EMITT 2015 Fuarına birlikte katılacak.
Dünyada sayılı fuarlar arasında gösterilen EMITT’te Bartın’ın her yıl yerini aldığını dile getiren İl Kültür ve Turizm Müdürü Fuat Dursun, "Fuarda Bartın’da bulunan kültürel zenginlikleri, somut ve soyut miraslarımızı dünyanın dört bir tarafından gelenlere tanıtıyoruz. Fuar için aylar öncesinden çalışmalara başladık. Görsel ve basılı sunumlar hazırlıyoruz” şeklinde konuştu. Dursun, turizme hizmet eden kurum, kuruluş ve tesislerin tanıtım amaçlı yer alacaklarını ve bu yıl stant içinde ürün satışının olmayacağını, ayrıca oluşturulan Pazar yerinde satış olabileceğini belirtti.
Geçtiğimiz yıllarda fuarın en çok ziyaret edilen stantlarından birisinin de Bartın olduğunu dile getiren Fuat Dursun "Bu yıl ilimizin yine büyük bir ilgi odağı olacağı kanaatindeyim ve çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz” dedi.