BARTIN TSO’DAN ÜYELERİNE BEŞ YILDIZLI HİZMET

BARTIN TSO’DAN ÜYELERİNE BEŞ YILDIZLI HİZMET

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri 2014 yılında çalışmaları tamamlanan 10. dönem 39 oda, borsa ile akreditasyon sertifikalarını yenileyen 1, 2, 5 ve 7. dönemden 54 oda, borsa TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın da katılımıyla düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.
TOBB hizmet binasında gerçekleştirilen ödül törenine Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır, Meclis Başkanı Halil Çelen, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soyal ile akreditasyon Sorumlusu Ela Kantarcıoğlu katıldı.
Bartın TSO olarak amaçlarının tüccar ve sanayicimize yönelik hizmet kalitemizi daha yukarılara taşımak olduğunu vurgulayan, Bartın TSO Başkanı Cihat Çakır, "Üyelerimizin ürünlerinin markalaşması için yurtiçi ve yurt dışı fuarlara katılım sağlamamız dışında KOSGEB, İŞKUR, SGK gibi kurumlarımız birlikte üyelerimize yönelik büyük küçük onlarca eğitim ve bilgilendirme toplantıları düzenlemeye ve meslek komitesi çalışmalarımız ile bölgemizin mevcut sorunlarını saptanarak ve çözüm noktasında projeler üretmekteyiz. Akredite ada sertifikasını almaya hak kazanan bir oda olmanın gururunu yaşıyoruz. 365 oda ve borsanın her birinin akredite olacağı inancını hiç yitirmeyerek, zorlu ve yoğun geçen bu süreçte bizlere her daim destek olan TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ile yaptığı icraatlar ile sanayici ile işadamlarının önünü açarak her zaman yanımızda olan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’a teşekkürlerimi sunuyorum. 3 yıl süre ile 2017 yılına kadar yenilenmesi karar alınan akreditasyon belgemizin odamıza, ilimize ve üyelerimize hayırlı ve uğurlu olması dilerim” dedi.