Başakşehirli Futbolcular, Bursaspor’a Bileniyor

Başakşehirli Futbolcular, Bursaspor’a Bileniyor

İstanbul Başakşehirli futbolculardan Jeremy Perbet ve Mahmut Tekdemir, yarın oynanacak olan Bursaspor maçını kazanacaklarını söyledi.
İstanbul Başakşehir’de bugün gerçekleşen antrenman öncesi futbolculardan Mahmut Tekdemir ve Jeremy Perbet açıklamalarda bulundu.
Tekdemir, “Cezam bitti çok şükür. Aslında bir maç daha cezam vardı ve onu da ertelediler. Bu hafta inşallah hocam şans verirse oynayacağım. Bursaspor son haftaların formda takımı. Bireysel oyuncu olarak da iyi bir takımlar. Zorlu bir maç olacak iki taraf içinde. Sahamızda geçen hafta galibiyet aldık. Bu hafta içeride de aynı şekilde galibiyet almak istiyoruz. Ofansif olarak iyi oyunculardan kurulu bir takım. Bizde bunun bilincindeyiz. Ona göre tedbirlerimizi aldık. Bugünde son çalışmamızı yapıp en iyi şekilde maça hazır olarak çıkacağız” dedi.
Golcü futbolcu Perbet ise, “Yarın ki maçın zor bir maç olacağını biliyoruz. Açıkçası 2 maç üst üste kaybettikten sonra kazandığımız Rize maçı bizim için gayet iyi oldu. Tekrar özgüvenimiz yerine geldi. Bizde yarın takım olarak Bursaspor maçından galip gelmek için elimizden geleni yapacağız. Açıkçası bizim en kuvvetli bölgemiz defansımız. Çünkü defansif olarak çok pozisyon vermiyoruz rakiplerimize. Biz de kazandığımız toplarla atağa çıkmak istiyoruz. Bursaspor da ofansif olarak iyi bir hatta sahip. Dediğim gibi yarın iyi defans yapıp bulacağımız şansları en iyi şekilde değerlendirip maçı kazanmak istiyoruz” açıklamasında bulundu.
İstanbul Başakşehir, bugün akşam gerçekleşen antrenmanı sonrası yarın oynanacak olan Bursaspor maçı için kampa girdi.