‘başarılarımızla Tarihimizi Ve Geleceğimizi Koruruz’

‘başarılarımızla Tarihimizi Ve Geleceğimizi Koruruz’

GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Taner Özdurak, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Taner Özdurak, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92. yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Taner Yıldız, kutlama mesajında şu ifadeleri kullandı:
“Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumandanlığını yaptığı, tarihimizin büyük zaferi olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 92. yıldönümünü kutluyoruz. Ülkemizi özgürlük ve bağımsızlık mücadelesinde zafere götüren bu bugün birçok millete örnek olmuştur. Vatanımız gücünü milli birlik ve beraberlikten alarak bugünlere gelmiştir. Bizlere her zaman önemli görevler düşüyor ve bu görevler ülkemizi sosyal, kültürel ve ekonomik başarılarla taçlandırarak tarihimizi ve geleceğimizi korumaktır.
Şehrimiz hızla gelişen büyüyen bir şehir. Gerek komşu ülkelerde yaşanan siyasi sıkıntılar gerekse ekonomik sıkıntıların ülkemize ve Gaziantep’e ekonomik anlamda etkileri oldu. İhracatımıza baktığımızda Temmuz ayı geçen yıla göre yüzde 18 düşüşle 460 milyon 100 bin dolarlık ihracat yapmış durumda. En fazla ihracat yapan ilk 10 il arasında yerimizi koruyoruz. Gaziantep olarak üretmeye, çalışmaya ve yeni pazarlara yatırım yapmaya devam etmeliyiz. Komşu ülkelerde yaşanan sıkıntıların ekonomik etkilerin yanında sosyal olarak da şehrimizde etkileri var. Büyüyen ve gelişen ve hızla göç alan ülkelerin ve şehirlerin her daim bu sıkıntıları olacaktır. Bizler Gaziantepli olarak bu süreçte yardımseverliğimizi birlik ve beraberliğimizi her daim korumalıyız.
Ülkemizin geleceğini belirleyen 30 Ağustos Zafer Bayramının 92. Yıldönümünü kutluyor, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, tüm gazi ve şehitlerimizi şükranla anıyorum.”