Başarılı Öğrenciler Sinema İle Ödüllendirildi

Başarılı Öğrenciler Sinema İle Ödüllendirildi

Kayseri’de hiç sinemaya gitmemiş öğrenciler deneme sınavındaki başarılarından dolayı İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Forum Kayseri Alışveriş merkezinin katkılarıyla sinemayla buluştu.
İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, "Forum Kayseri alışveriş merkezi bu etkinlikte bizim yanımızda oldular. Etkinliğimize katıldılar. Burada bugün Bünyan İlçesinden öğrencilerimiz bulunmaktadır. Özellikle Namık Kemal ilköğretim okulundan öğrenciler bulunmaktadır. Biz bu projeyi sosyal bir etkinlik olarak değerlendiriyoruz. Hiç sinemaya gitmemiş, sinemayla buluşmamış, alışveriş merkezine gitmemiş ve hatta şehre hiç gelmeyen çocuklarımıza bu imkanı sunduk” diye konuştu.
Projenin çocuklar için faydalı bir proje olduğunu belirten Çandıroğlu, "Yürütmekten keyif aldığımız bir proje oldu. Ayrıca böyle bir sosyal sorumluluk projesini düzenledikleri ve yürüttükleri için Forum Kayseri alışveriş merkezi yöneticilerine teşekkür etmek lazım. Bu projeye katkı veren bütün öğretmen arkadaşlarımıza, ildeki yöneticilerimize, ilçe müdüründe görev alan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Etkinlikte önemli bir rol alan Forum Kayseri Alışveriş Merkezi Müdürü Ali Kabakçı ise şu ifadeleri kullandı:
"Bu projeye çok önem veriyoruz çünkü şehrin merkezinde yer alan bir alışveriş merkezi olarak bu şehrin halkına katkıda bulunuyoruz ve bundan dolayı çok mutluyuz. Milli Eğitim müdürümüzle bu projeyi paylaştım müdürümüzde bu projeye son derece olumlu baktılar, katkıda bulundular ve buraya kadar geldiler. Bu projenin sürekli olarak devamını getirerek çocukları buraya getirip sinemada ağırlayacağız ve sinema filmini izlemelerini sağlayacağız.”
Proje çerçevesinde Forum Kayseri’ye gelen öğrenciler, yemek yedikten sonra ’Ayı Paddington’ animasyon filmini izledi.