Başarılı Öğrencilere Arkadaşlarından Sürpriz

Başarılı Öğrencilere Arkadaşlarından Sürpriz

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı’nda (TEOG) başarılı olan Batman Atatürk Ortaokulu öğrencilerine, düzenlenen müzik gösterisi ile ödülleri verildi.
26-27 Kasım tarihinde, TEOG’da, soruların tümüne doğru cevap veren, Batman merkez Atatürk Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri Elif Helinay Tepe ve Hasan Akyüz’e, okul arkadaşları ve öğretmenleri, hazırladıkları müzik gösterisi programıyla sürpriz yaptı. Okulun konferans salonunda gerçekleşen programa, Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı M. Naci Şemdinoğlu, Şube Müdürü Abdulhadi Torpa, öğrenci velileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Programda, okulda hafta sonu verilen müzik kurslarına katılan ve müzik enstrümanı çalmayı öğrenen öğrencilerin, sırasıyla sahne alıp gitar, bağlama, perküsyon, keman ve piyano eşliğinde okudukları şarkı ve türküler söyledi.
Müzik dinletisi ve folklor ekibi gösterisinin ardından, TEOG’da tüm soruları doğru yanıtlayarak, 500 tam puan alan Elif Helinay Tepe ve Hasan Akyüz’e ödüllerini, Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı M. Naci Şemdinoğlu ve Şube Müdürü Abdulhadi Torpa verdi.
Düzenlenen programı daha da anlamlı kılmak için, programa katılan veliler, köy okulları kütüphanelerine bağışlanmak üzere, kitap bağışında bulundu.
Okul müdürü Hayri Nurullah Yıldırım ve Okul Aile Birliği Başkanı Ali İhsan Soyvural, gerçekleşen programla başarılı öğrencileri ve ailelerini onura etmek, müzik eğitimi alan öğrencilerin, hünerlerini sergilemelerini sağlamak ve velilerin katkısıyla köy okullarına kitap bağışı yaparak gerçekleştirdikleri programda, kendilerini yalnız bırakmayan başta Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerine ve velilere teşekkür etti.