BAŞARILI TEMİZLİKÇİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

BAŞARILI TEMİZLİKÇİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Odunpazarı Belediyesi tarafından başlatılan yeni uygulama ile belediye birimlerinde başarılı çalışmalar gerçekleştiren işçiler ödüllendirildi.
Belediyenin tüm birimlerinde başlatılan uygulama kapsamında ilk olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli 9 personel ödüllendirildi. Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesinde gerçekleşen ödül töreninde hediyelerini Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’tan alan işçiler, temiz bir Odunpazarı oluşturmak için gerçekleştirdikleri özverili çalışmaların takdir edilmesinden duydukları mutluluğu dile getirdiler.
Düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Bu gün iş yerinde bir dayanışmanın bir kaynaşmanın örneğini yaşıyoruz" diyen Başkan Kurt, "Esas hedef Eskişehir’in temizliğidir. Eskişehir’de güzel sağlıklı bir çevre oluşturmaktır. Buda sizin bilinçli çalışmanıza bağlıdır. Bizler her zaman işçi arkadaşlarımızın yanındayız. Yıllardır emek mücadelesi veren bir partinin üyesiyim. Bizim dönemimizde işçi arkadaşlarımız hakkını alabilmeli. Bizim amacımız, mücadelemiz bunun için" ifadelerini kullandı.
Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nde yeni bir dönemin başladığını vurguladı. Kurt, "Yeni dönemde çok daha iyi şartlarla sizinle birlikteyiz" diyerek, şöyle devam etti:
"Daha da iyi şartlarda çalışacağız. Çok daha başarılı olacağız. Bu yıl kış koşulları sizi de yordu biliyorum. Çok gayret ettiniz çok çaba gösterdiniz. Bu nedenle size bir kere daha teşekkür ediyorum. Bu çalışmalar size olumlu işler olarak geri dönecektir, dönmelidir. Ben bu duygularla hepinizi sevdiğimi söylemek istiyorum. Hepiniz bizim için çok önemlisiniz."