Başbakan'dan ABD'ye sert ifadeler

Başbakan'dan ABD'ye sert ifadeler

Başbakan'ın açıklamaları şöyle;

8-10 maddelik teklif önüöüzdeki hafta Meclis'e gelecek.Vatandaşın adaylığına rıza olması lazım. Bu da YSK kanalı aracılığıyla yapılacak.

Yunanistan bizim komşumuz. Bizim düşmanımızın Yunanistan da düşmanı olarak kabul etmesi gerektiğine inanıyorum.

FETÖ suçluları Yuannistan'ı barınak olarak görmeye başladı. Bu durum komşuluğumuza dostluğumuza zarar veriyor. Ümit ederim ki FETÖ mensuplarını ülkemize iade eder. Bu çağrımızı tekrarlıyoruz.

ABD'YE TEPKİ

ABD önce kendi işlerine baksın. 1.5 sene geçti. Hala seçimle ilgili tartışmalar bitmedi. Seçim görmek istiyorlarsa Türkiye'ye gelsinler

DERBİDEKİ OLAYLAR

"Şenol Güneş’e yapılan bu saldırı kabul edilemez. Şiddetle kınıyorum. Dostluğa futbola uyan bir şey değildir. Şenol Güneş’e geçmiş olsun diyorum. Tabi maç takımlar arasında rekabet olağan bir şeydir. Ama bu rekabeti şiddete dönüştürdüğünüz zaman bu eğlence olmaktan çıkıyor. Ha anarşi ha orada yaşanan şiddet. Bu tip olayların bazı provokasyonlarla gerçekleştiği yönünde geçmişten gelen tecrübeler var. Başta yöneticiler olmak üzere taraftarları futbolun zevkine keyfine varmaya davet ediyorum. Kavgayla futbol olmaz. Takımlarımız da asla bunu hak etmiyor. Bu arada TFF de gerekli araştırma soruşturmaları yapıyor. Ne gibi müeyyidesi varsa sorumlu olanlar karşılığı görecek."