Başbakan Davutoğlu 26 Ekim’de Kahramanmaraş’ta

Başbakan Davutoğlu 26 Ekim’de Kahramanmaraş’ta

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Metin Doğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 26 Ekim 2014 tarihinde Kahramanmaraş’a geleceğini söyledi.
Bir kafede sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Metin Doğan, il genelinde yapılan yatırımları ve çalışmaları değerlendirdi.
26 Ekim Pazar günü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Kahramanmaraş’a bir ziyaret gerçekleştireceğini belirten Doğan, “Sayın Başbakanımız dış politikadaki geliştirdiği yeni Türkiye vizyonuyla ön plana çıkmış, entellektüel birikimi ve yüzünden hiç eksik olmayan tebessümü ile halkımızın teveccühünü kazanmış bilge bir devlet adamıdır. Yeni Türkiye’nin Başbakanı Pazar günü toplu açılış programına katılmak ve bazı ziyaretlerde bulunmak üzere şehrimize teşrif edeceklerdir. Kendilerini 26 Ekim 2014 Pazar Günü Kahramanmaraş’ta ağırlamaktan büyük bir sevinç duyacağız” dedi.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığındaki hükümetin Kahramanmaraş’a büyük yatırımlar yapacağından şüpheleri olmadığını söyleyen Doğan, "Başta milletvekillerimiz olmak üzere bizler devam eden yatırımların ve bundan sonra gerçekleştirilecek projelerin takipçisi olacağız. Milletvekillerimizle, parti teşkilatlarımızla ve belediye başkanlarımızla birlikte ahenk içinde daha güzel bir Kahramanmaraş için halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Başta Büyükşehir belediyemiz olmak üzere ilçe belediyelerimiz kısa süre içerisinde büyük yatırımlar yapmış, halkımızın yaşam konforunu artırma ve daha güzel bir Kahramanmaraş hayali ile çalışmalarına devam etmektedir. 26 Ekim Pazar günü saat 14.00’da Başbakanımız AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile müftülük meydanında gerçekleştirilecek toplu açılış programı ile toplam 459.664.394 TL tutarındaki 143 proje halkımızın hizmetine sunulacaktır. Toplu açılış programına davet ediyoruz. Tüm Kahramanmaraşlıların teşriflerini diliyoruz” dedi.