Başbakan Davutoğlu, Yaralı Bingöl İl Emniyet Müdürü Ürker’i Ziyaret Etti

Başbakan Davutoğlu, Yaralı Bingöl İl Emniyet Müdürü Ürker’i Ziyaret Etti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Bingöl İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker’i tedavi gördüğü hastanede eşi Sare Davutoğlu ile birlikte ziyaret etti.
Silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Bingöl İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker, Sağlık Bakanlığı’na ait ambulans uçakla gece saatlerinde tedavisine devam edilmek üzere Ankara’ya getirildi. Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Ürker’i sabah saatlerinde ilk olarak Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ziyaret etti. Sağlık Bakanı Müezzinoğlu’nun ardından İçişleri Bakanı Efkan Ala da hastaneye gelerek yaralı il emniyet müdürüne geçmiş olsun dileğinde bulundu.
BAŞBAKAN DAVUTOĞLU EŞİ SARE DAVUTOĞLU İLE BİRLİKTE GELDİ
Bakanların ziyaretleri devam ederken, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu’da hastaneye gelerek yaralı il emniyet müdürü Atalay Ürker’i ziyaret etti. Başbakan Davutoğlu’nu, hastanenin kapısında Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve İçişleri Bakanı Efkan Ala ile birlikte hastane yetkilileri karşıladı.
Ziyaretin ardından Başbakan Davutoğlu’nun, yaralı il emniyet müdürünün sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulunması bekleniyor.