Başbakan Erdoğan'a teşekkür etti

Başbakan Erdoğan'a teşekkür etti

Şike Davası'na bakan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, Aziz Yıldırım, Olgun Peker, İlhan Ekşioğlu, Abdullah Başak, Ahmet Çelebi ve Selim Kımıl'ın oybirliğiyle yeniden yargılanmasına karar verdi. Mahkeme sanıkların infazlarının ertelenmesine de hükmetti.Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, konuyla ilgili Sarı-Lacivertlilerin resmi sitesinden açıklamada bulundu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:"İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nin bugün almış olduğu karar tarafımdan mutluluk ve saygıyla karşılanmıştır.

"BU KONU HAKKINDA KONUŞMAYI UYGUN BULMUYORUM"

Gerek söz konusu kararın olası itiraz hakkına duyduğum saygı, gerekse yargı kararları öncesi ve sonrası yorum yapma geleneğim olmaması nedeniyle bu karar hakkında da konuşmayı uygun bulmuyorum.

"BU GÜZEL VE BAĞIMSIZ ÜLKENİN NORMALLEŞMESİNE KATKI SAĞLAYAN...

"Bununla birlikte, Fenerbahçe özeli dışında, Türkiye’de hukukun üstünlüğü ilkesine bağlı olarak, bu güzel ve bağımsız ülkenin normalleşmesine katkı sağlayan;Başta yürekli ve vicdanlı hakim ve savcılarımız olmak üzere,Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül’eTürkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a,Anayasa Mahkemesi Başkanı Sayın Haşim Kılıç’aCumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na,Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye,Bu karara destek olan Sayın Milletvekillerine şükran ve teşekkürlerimi bildirir,

"AYRIMCILIK VE KUTUPLAŞMAYA ASLA İZİN VERMEYECEĞİMİ DEKLARE EDERİM"

Ve en önemlisi bu karar doğrultusunda belirli çevrelerce yaratılmaya çalışılacak ayrımcılık ve kutuplaşmaya asla izin vermeyeceğimi tüm kamuoyuna bir kez daha deklare ederim.Saygılarımla,Aziz YıldırımFenerbahçe Spor Kulübü Başkanı".