Başbakan Erdoğan’ın Yazdığı Mektup Vatandaşlara Ulaştırıldı

Başbakan Erdoğan’ın Yazdığı Mektup Vatandaşlara Ulaştırıldı

Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaleme aldığı mektup parti teşkilatı tarafından vatandaşlara ulaştırıldı.
Adıyaman Demokrasi Parkı’nda mektuplar için stant kuran AK Parti Adıyaman Teşkilatı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gönderdiği mektupları vatandaşlara dağıttı. Demokrasi Parkı’ndan başlatılan etkinliğe Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, MKYK Y. Üyesi Mustafa Alkayış ve parti teşkilatı katıldı.
Etkinliğin açılışında konuşan Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez halkın kendi Cumhurbaşkanını seçeceğini, seçimlere katılımın yoğun olacağına inandığını belirterek, hayırlı olması temennisinde bulundu.
İl Başkanı İbrahim Halil Fırat ise, kapı kapı dolaşarak bu mektupların vatandaşlara ulaştırılacağını belirterek, “İlk defa halk kendi Cumhurbaşkanını seçecek. Türkiye’de yaşanan bu ilk olayla ilgili Başbakanımızın yazdığı mektubu vatandaşlarımıza ulaştırmak istiyoruz. Bugünden itibaren gençlik ve kadın kolları öncelikli olarak teşkilatımız kapı kapı dolaşacak. Bu mektuplar inşallah yapılacak seçimlerde yüksek oranda katılım bekliyoruz. Türkiye genelinde yüzde 60 oranında bir oy alacağımızı tahmin ediyorum. Adıyaman’da da referandum oranına yakın bir oy alacağımızı düşünüyoruz. Vatandaşlarımız sandığa gitsin. Sorun yaşayanlar partimizle irtibata geçebilirler. İnşallah seçimi en güzel şekilde atlatacağız. Bu seçimi bütün dünya mazlumları bunu bekliyor. Türkiye’de olduğu gibi İslam coğrafyasına da hayırlı olur diye düşünüyorum” dedi.
Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise, 10 Ağustos tarihinin Türkiye için dönüm noktası olduğunu belirterek, “10 Ağustos Türkiye için dönüm noktasıdır. Katılımın yüksek olmasını bekliyoruz. Halk kendi cumhurbaşkanını seçerken gerekli özeni, dikkati gösterecektir. Türkiye bir karar verme noktasındadır. Ya yeni bir Türkiye’ye devam diyecektir; yada 2003 öncesindeki karanlık günlere geri dönmeye karar verecektir. Ben halkımızın demokratikleşme ve ekonomik kazanımlar yönünde geri götüreceğine inanmıyorum. Türkiye’nin Dünyanın da bir lideri olan Tayip Erdoğan’a tam destek vereceğine inanıyorum. Türkiye’nin ekonomik, demokratik olarak daha güçlü bir ülke olacağına inanıyorum” dedi.
MKYK Uyesi Mustafa Alkayış ise, 10 Ağustos’ta halkın aracısız olarak Cumhurbaşkanını seçeceğini ve bunun demokrasi adına önemli bir adım olduğunu belirterek, “Demokrasimizin daha da güçlenmesini, sandıkların daha etkin olmasına bu seçim fayda sağlayacaktır. 10 Ağustos seçiminde de Sayın Başbakanımızın 12. Cumhurbaşkanı olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından parti yöneticileri parkta bulunan vatandaşlara mektupları dağıttı.