Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

12°/

Cuma

11°/

Cumartesi

10°/

Pazar

11°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel İstanbul

BAŞHEKİM KARAN: “YAŞAR KEMAL’İN YAŞAM FONKSİYONLARI KONTROL ALTINDA”

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Akif Karan, edebiyatçı Yaşar Kemal’in yoğun bakım ünitesinde yaşamsal fonksiyonları kontrol altında tutularak tedavisine devam edildiğini söyledi.Başhekim...

Yayınlanma:
BAŞHEKİM KARAN: “YAŞAR KEMAL’İN YAŞAM FONKSİYONLARI KONTROL ALTINDA”

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Akif Karan, edebiyatçı Yaşar Kemal’in yoğun bakım ünitesinde yaşamsal fonksiyonları kontrol altında tutularak tedavisine devam edildiğini söyledi.
Başhekim Prof. Dr. Mehmet Akif Karan, Yaşar Kemal’in sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Yaşar Kemal’in 19 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutulduğunu belirten Prof. Dr. Karan, ‘‘Kendisi daha önce de kamu oyuna bildirildiği gibi kronik bazı hastalıklarının üzerine eklenmiş akut sorunlar sebebiyle yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştır. Bu süreç içinde şuanda organ fonksiyon bozuklukları ile mücadele etmekteyiz. İlk dönemde destek tedavilerimizi biraz azaltma olmuştu fakat şuanda tam destek tedavileri uygulanmaktadır. Solunum desteği ve diğer ilaçların tedavileri uygulanmaktadır. Organ fonksiyon bozuklukları ile mücadele devam ediyor. Yoğun bakım ünitesinde yaşamsal fonksiyonları kontrol altında olarak devam ediyor’’ dedi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler