Başkan 7’den 70’e Herkesle Görüştü

Başkan 7’den 70’e Herkesle Görüştü

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Biz 19 ilçemizi birlikte yöneteceğimizi söylemiştik. Ekip arkadaşlarımızla birlikte daha yaşanabilir, müreffeh bir Ordu için çalışıyoruz” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa Çalışma Ofisi’nde vatandaşlarla buluştu. Mahalli seçimler öncesi haftanın bir gününü Fatsa ilçesinde olacağını söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa Çalışma Ofisi’nin hayata geçmesinin ardından mesaisinin Salı günlerini Fatsa’da geçiriyor.
DAİRE BAŞKANLARIYLA FATSA’DA TOPLANTI YAPTI
Fatsa Çalışma Ofisi’nde Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu ve daire başkanlarıyla bir toplantı gerçekleştiren Başkan Yılmaz, “Biz 19 ilçemizi birlikte yöneteceğimizi söylemiştik. Ekip arkadaşlarımızla birlikte daha yaşanabilir, müreffeh bir Ordu için çalışıyoruz. Bugün Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterimiz ve Daire Başkanlarımızla birlikte burada toplanarak ilimize yapılacak yatırımları görüştük. Özellikle bu toplantının Fatsa’da yapılmasını istedik çünkü, bizim için Altınordu’nun Fatsa’nın, Ünye’nin, Aybastı’nın, Gölköy’ün ve diğer tüm ilçelerin birbirinden farkı yok. Biz tüm ilçelerimize eşit ve adaletli hizmet götüreceğiz” diye konuştu.
BAŞKAN YILMAZ, ÇARŞAMBA GÜNLERİ ÜNYE’DE OLACAK
Toplantının ardından vatandaşları kabul eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 7’den 70’e herkesi tek tek dinleyerek not aldı. Başkan Yılmaz, bundan sonra haftanın Çarşamba günleri Ünye’de olacağının müjdesini verdi.