Başkan Ak Keçiörenliler İle Bayramlaştı

Başkan Ak Keçiörenliler İle Bayramlaştı

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, başkanlık makamında düzenlenen bayramlaşma töreninde yediden yetmişe tüm Keçiörenlilerin ve belediye personelinin Kurban Bayramı’nı kutladı.
Keçiören Belediyesi’ndeki bayramlaşma töreni gencinden yaşlısına yüzlerce Keçiörenliyi bir araya getirdi. Birlik, beraberlik ve kardeşlik örneğinin en güzel şekilde sergilendiği törende vatandaşlarla tek tek bayramlaşan ve yakından ilgilenen Başkan Ak, konuklarına çikolata ve kolonya ikram etti.
Keçiören’de bayram coşkusunun ve sıcaklığının hep birlikte yaşandığını belirten Başkan Ak, bayramlarda birlik ve beraberlik duygusunun doruğa çıktığına dikkat çekti. Bayramların insanları bir araya getiren ve manevi değeri büyük günler olduğunu ifade eden Başkan Ak, “Bayramlar, insanları aynı düşünce ve duygularda buluşturan, birlik ve beraberliği sağlayan özel günler. Keçiören’de de en güzel şekilde genciyle, yaşlısıyla, çocuğuyla toplumun tüm kesimleriyle huzurlu ve coşkulu bayram geçiriyoruz” dedi.
Dünyadaki tüm sıkıntıların bir an önce bitmesi ve bütün Müslümanların bayramı bayram tadında yaşaması temennisinde bulunan Başkan Ak, “Tüm Keçiörenli vatandaşlarımızın Kurban Bayramlarını en kalbi duygularımla kutluyor, sevdikleriyle birlikte nice bayramlar geçirmelerini diliyorum” mesajını verdi.