Başkan Ak Yılın En Başarılı Belediye Başkanları Arasında

Başkan Ak Yılın En Başarılı Belediye Başkanları Arasında

En başarılı belediye başkanları listelerinde her zaman en üst sıralarda yer alan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, ORC Araştırma Şirketi’nin 12 bin 600 kişiyle yüz yüze görüşerek yaptığı araştırmada da en başarılı ikinci büyükşehir ilçe belediye başkanı seçildi.
ORC’nin 81 ilde 2-10 Ocak 2015 tarihleri arasında yaptığı kamuoyu araştırması, 2014 yılının en başarılı belediye başkanlarını belirledi. Her belediye başkanı kendi seçmen grubunda değerlendirilirken, en başarılı büyükşehir ilçe belediye başkanları listesinde ikincilik yüzde 55’lik oran ile Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın oldu.
Başkan Ak, daha önceki hizmet yıllarında da aldığı başarı ödülleri ile dikkat çekmişti. 2014 yılı içinde Beşiktaş Platforma Genç Profesyoneller tarafından düzenlenen “Süleyman Seba Ödülleri” kapsamında “Yılın Belediye Başkanı” ödülüne layık görülen Başkan Ak, 2013 yılında “E-Devlet Kapısı Üzerinden En Çok Hizmet Sunan Belediye” Ödülü, Twitter’da En Çok Olumlu Tepki Alan ve Olumlu Tepkileri En Çok Artan Belediye Başkanı, Direksiyon ve Siyaset dergileri tarafından “Yılın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı Ödülü”, İpekyolu Medya Grubu tarafından “Türk Dünyası Hizmet Ödülü”, RADEV (Radyo Evi Derneği) tarafından “Yılın Pozitif Bilişim Adamı Ödülü”, Buhara Medya Ödülleri töreninde “Yılın Halka Hizmet Ödülü”nü de almıştı.
Keçiören’i Türkiye’nin parlayan yıldızı haline getirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Bunun sırrı vatandaşlarımızın ihtiyaç ve beklentisine göre hizmet vermektir. Önce ihtiyacı belirliyor, sonra inşa ediyoruz. Projelerimizi bu doğrultuda yaşama geçiriyoruz. Bir ilçenin neye ihtiyacı varsa ona cevap vermeniz lazım. Keçiören’e yakışır şeyler üretmeniz, üretirken de faydalarını belirlemeniz lazım” dedi.
Hizmetlerinin takdir edilmesinin kendisine büyük güven verdiğini belirten Başkan Ak, desteklerinden ötürü Keçiörenli vatandaşlara teşekkür etti.