Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Başkan Aktaş açıkladı: Suda ikinci indirim yolda

 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sabah namazında vatandaşlarla bereket sofrasında buluştu. 

Yayınlanma:
Başkan Aktaş açıkladı: Suda ikinci indirim yolda

Başkan Aktaş, güne sabah namazıyla birlikte Osmangazi Yunuseli Mahallesi’nde başladı. Sabah namazını Merkez Camii’nde kılan Başkan Aktaş, daha sonra cami lokalinde kurulan bereket sofrasında vatandaşlarla buluştu. Katılımın her hafta daha da arttığı bereket sofrasına AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Çömez, Yunuseli Muhtarı İbrahim Bahar, semt sakinleri ve cami cemaati katıldı.
Simit, çay, peynir ve zeytinle yapılan kahvaltının ardından katılımcılara yönelik bir konuşma yapan Başkan Aktaş, vatandaşlardan gelen taleplere karşı sonuç odaklı hareket etmeleri yönünde Büyükşehir bürokratlarına talimat verdiğini ifade etti. Belediyecilikte hizmetin üst sınırının bulunmadığını fakat her şeyin yapılabileceği gibi bir durumun da söz konusu olmadığını kaydeden Başkan Aktaş, “Biliyorsunuz, her şeyin olması mümkün değil, fakat vatandaş da haklı olarak istiyor. Belediye de doğumdan ölüme kadar hizmet eden bir kurum. Bu konuda üst sınır yok. En azından vatandaşa karşı sonuç odaklı hareket etmek durumundayız. Olmayacaksa neden olmuyor, olacaksa süreç nedir? Bunu net olarak ortaya koymalıyız” dedi.


Yeni indirim yolda
Başkan Aktaş, vatandaşlarla Yunuseli buluşmasında su fiyatlarında ikinci kez indirime gideceklerini ifade etti. Daha önce bu konuda aldıkları prensip kararını uygulamakta ısrarcı olduklarını, muhtemelen 6 ay sonra su fiyatlarında bir tenzilat daha yapacaklarını belirten Başkan Aktaş, “Belediye olarak üzerimize düşen sorumluluklar var. Büyükşehir’in ana konusu kentsel dönüşüm ve alt yapıdır. Trafik ve ulaşımla alakalı düzenlemelerdir. Çevre ile alakalı yatırımlardır. Bunları yaparken, su ve ulaşım zamlarıyla sizi taciz etmeyeceğiz. Aksine indirime gideceğiz. Su ile alakalı 6 ay sonra yeni bir karar alacağız” diye konuştu.
Başkan Aktaş, daha sonra vatandaşların mahalleyle ilgili şikayetlerini de tek tek dinleyip, imkanlar dahilinde gerekli çalışmaların yapılacağını vurguladı.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler