Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Başkan Aktaş müjdeyi verdi…Yenişehir'den uçuşlar başlıyor

Bursa’da pandemi sebebiyle yaklaşık bir yıl önce ara verilen Yenişehir Havalimanı’ndan seferler yeniden başlıyor.

Yayınlanma:

Bursa’da pandemi sebebiyle yaklaşık bir yıl önce ara verilen Yenişehir Havalimanı’ndan seferler yeniden başlıyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Erzurum, Muş ve Trabzon seferlerinin 7-8 Mayıs’ta başlayacağını belirterek, “Hemşehrilerimiz Ramazan Bayramı öncesi Yenişehir Havalimanı’ndan uçabilecek” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ak Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin ve Ak Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ve Anadolu Jet Başkanı Şamil Karakaş’ı ziyaret etti.

İLGİLİ HABER Prof. Dr. Şükrü Ersoy Bursa’daki Fay Hattı Hakkında Değerlendirmelerde Bulundu
Bursa’da pandemi sebebiyle yaklaşık bir yıl önce ara verilen Yenişehir Havalimanı’ndan seferler yeniden başlıyor.

Görüşme sonrası müjdeyi duyuran Başkan Alinur Aktaş, “Yenişehir Havalimanı’ndan pandemi sebebiyle ara verilen Erzurum, Muş ve Trabzon uçak seferlerini Ramazan Bayramı öncesinde tekrar başlatıyoruz. Bursamıza hayırlı olsun” dedi.

Zaman içinde Bursalıların ilgisine göre yeni düzenlemeler ve ilave destinasyonlar olacağını ifade eden Başkan Aktaş, “Bursa’nın nüfusu ve gücü bu işlerde etken.

Her taraftan talep geliyor. Büyükşehir olarak Bursalıları İstanbul’daki havalimanlarına direkt taşıyoruz. THY yönetimine ziyaretimizde de bu hizmetten dolayı Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Yenişehir Havalimanı’ndan yeniden uçuşların başlaması için THY yönetimi büyük anlayış gösterdiler. Nihayetinde zor bir yıl geçirdik. Ama Allah’ın izniyle farklı yönlere de uçuşlar başlayacak. Yüzde 90 oranında doluluk bekliyoruz. Bir çok vatandaşımız, hemşehrimiz geçen yıl pandemi sebebiyle memleketine gidemedi.” dedi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler