Başkan Altay, Belediye Personeliyle Bayramlaştı

Başkan Altay, Belediye Personeliyle Bayramlaştı

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, belediye personeli ile bayramlaştı.
Sabah erken saatlerde Çevre Koruma Kontrol, Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü personeli ile bayramlaşan Başkan Altay, daha sonra sosyal tesislerde idari personelle bayramlaştı. Başkan yardımcıları ve daire müdürlerinin de hazır bulunduğu bayramlaşma programında konuşan Başkan Altay, başarılı ve özverili çalışmaları nedeniyle personele teşekkür ederek, tüm çalışanların ve ailelerinin bayramını kutladı.
“SELÇUKLU’DA FİZİKİ KOŞULLAR İYİLEŞTİRİLİYOR”
Arefe günü başlayan çalışmalarla Selçuklu’nun bayram sabahına hazırlanması için gayretle çalışıldığını ifade eden Başkan Altay, bayramın sorunsuz geçmesi için mesai harcayan belediye personeline gayretlerinden dolayı teşekkür etti. Selçuklu Belediyesi’nin yeni yapılan alımlarla birlikte araç filosunu yenilediğini bunun yanı sıra personelin de çalışma koşullarının iyileştirilmesi için çalıştıklarını ifade eden Altay, “Şartların iyileştirilmesi için gerekli çalışmalar yürütülüyor. Şu anda iş makinesi açısından bir düzenleme yapıyoruz. Yeni iş makinelerimiz geldi. Kamyon ve greyderimiz yolda. Toplam 2 milyon TL’lik bir yatırımla yeni araç alımları ile iş makinesi parkımızı güçlendiriyor ve yeniliyoruz. Bunun yanı sıra çalışma koşullarınızın iyileştirilmesi için bu yaklaşık 1 milyon TL’ye yeni bir bina yapıyoruz. İçerisinde soyunma dolaplarının, duşların ve lavaboların olduğu daha nezih bir mekanı sizler için en kısa sürede sunmuş olacağız. Böylece çalışma ortamımızda ciddi bir iyileşme meydana gelecek” dedi.
“TÜRKİYE YOLUNA GÜÇLÜ BİR ŞEKLİDE DEVAM EDECEK”
Bayramın herkese sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum diyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Maalesef bu bayram yaşananlar bayram sevincimizi kursağımızda bıraktı. Bölgemizde yaşananlara rağmen Türkiye bir huzur ortamı, bir mutluluk ülkesi olarak yoluna devam ediyor. Ama 6 ilde sokağa çıkma yasağı ve 16 vatandaşımızın vefatı bizi derinden etkiledi. Bunların hiçbirisi de güvenlik güçleri tarafından olan müdahalelerle ölen vatandaşlarımız değil. Adeta Türkiye bir çatışma ortamına çekilmeye çalışılıyor ama milletimizin ferasetinin bununda üstesinden geleceğine inanıyoruz. Herkesin aklını başına alması, birlik-beraberlik ve kardeşlik ruhunu zedeleyecek hareketlerden uzak durması gerekiyor. Biliyoruz ki Türkiye bu süreci de atlatacak ve yoluna güçlü bir şekilde devam edecek” ifadelerini kullandı.
“YENİ DÖNEMDE KONYA’NIN SORUMLULUĞU DAHA DA ARTTI”
Geçtiğimiz bayramdan bu yana Türkiye’de önemli değişiklikler olduğunu ifade eden Başkan Altay, “ Türkiye’nin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı göreve başladı ve bu süreçte Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu Başbakan olarak görevi devraldı. Bir Konyalı olarak hepimiz fazlasıyla mutlu olduk. Ama bir o kadar da sorumluluğumuz arttı. Artık tüm dünyanın ve Türkiye’nin gözü daha fazla Konya’nın üzerinde olacak. Yeni Türkiye yolunda üzerimize düşen sorumluluğu hissedeceğiz ve buna göre davranacağız” diye konuştu.
“SELÇUKLU YENİLİKLERİN ÖNCÜSÜ OLDU”
Konya özelinde Selçuklu’nun özel bir öneme sahip olduğunu ifade eden Başkan Altay, yeni dönemde daha fazla çalışarak hizmet üretilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Altay,“ Selçuklu Belediyesi olarak merkez nüfusunun yarısına, il nüfusunun dörtte birine hizmet üretiyoruz. Burada oluşacak sinerji tüm Konya’yı etkiliyor. Burada oluşacak memnuniyet veya memnuniyetsizlik önemli bir çıta. Onun için bundan sonra hepimizin daha fazla gayret etmesi gerekiyor. Bu manada bugüne kadar iyi bir ekip ruhu ile çalıştık. Hep üreten olduk. Yeniliklerin öncüsü olduk. Yeni hizmetler ürettik. Bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla, aynı heyecanla ilk günde ki gibi çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
“YENİ TÜRKİYE YOLUNDA YENİ HİZMETLER ÜRETECEĞİZ”
Konuşmasının sonunda Selçuklu Belediyesi’nin, Konya’da ve Türkiye’de belediye hizmetleri açısından gıpta ile bakılan bir yerde olduğunu ifade eden Başkan Altay, yeni hizmetler üretmeye devam edeceklerini ifade etti. Altay, “Bu noktaya gelmemizde burada bulunan herkesin gayreti, emeği, alın teri var. Ama bu da aşılması gereken bir sınır. Her zaman yeni yapılacak işler, yeni üretilecek hizmetler var. Çünkü insanımızın ihtiyacı değişiyor. Yeni hizmetler, yeni talepler var. Bunu yapacak ekonomik güce, insan kaynağına sahibiz ve enerji ile doluyuz. İnşallah bundan sonraki süreçte Yeni Türkiye yolunda biz de yeni hizmetler üreterek öncelikle Selçuklu halkının mutluluk ve refah içinde yaşamasını ve sonra da Konya’da önemli hizmetlere adım atmayı planlıyoruz. Hep birlikte bunu başaracağımıza inancımız tam. Bugüne kadar ki gayretlerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla yolumuzda yürümeye devam edeceğiz” şeklide konuştu.