- BAŞKAN ATABAY’DAN YAZARLARA TEŞEKKÜR BELGESİ

- BAŞKAN ATABAY’DAN YAZARLARA TEŞEKKÜR BELGESİ

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Akköy Şiir, Yazı ve Çeviri evinde her ay belli bir konu üzerinde öykü yazan yazarları ziyaret edip, Akköy dergisine sundukları katkılardan dolayı teşekkür belgesi verdi.
Dünyada sayılı Ülkelerde bulunan mekânlardan biri olan Akköy Şiir, Yazı ve Çeviri evinde bir araya gelen öykü yazarları, her ay belli bir temayı tartışarak öykü yazarken Akköy’de sürdürülen bu etkinliğe Belediye Başkanı A. Deniz Atabay kayıtsız kalmadı. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve CHP Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Akköy Dergisi Yazı İşleri Müdürü Hatice Gençay ile birlikte Akköy Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Güven Pamukçu ile yazarlar Süreyya Köle, Belma Fırat, Emel Kayın ve Kevser Ruhi ile bir araya geldi.
Ziyarette konuşan Akköy Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Güven Pamukçu Eylül ayında Akköy’de açılan Şiir-Yazı ve Çeviri evinde her ay belli bir tema üzerinde tartışılarak öykülerin yazıldığını söyledi. Pamukçu geçen ay konu olarak öyküde 5 duyu konusunun tartışıldığını ve yazıya döküldüğünü ifade ederken “30-31 Ocak ve 1 Şubat günlerinde yazarlarımız ‘Öyküde ilk ve son söz kaygısı’ konusu tartışacaklar ve öykülerini yazacaklar. Şubat ayındaki toplantıda ise genç erkek öykücüler konuk edilecek ve burada da sokak dilinin edebiyata yansımalara ele alınacak.” dedi.
Didim belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise tüm yazarları çalışmalarında başarılar dilerken bu tür sanatsal etkinliklerin Didim’de yapılmasının önemli olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından Başkan Atabay, yazarlara katkılarından dolayı teşekkür belgesi verdi.