Başkan Badem, Muhtarlarla Buluştu

Başkan Badem, Muhtarlarla Buluştu

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, 9 aylık çalışma dönemini değerlendirmek ve 2015 projeleri konusunda bilgi vermek üzere Ödemiş’in 99 mahalle muhtarına yönelik yemekli toplantı düzenledi. Badem, “Belediyede Muhtarlar Masası oluşturuyoruz. Muhtarlarımızın her talebi sonuna kadar takip edilecek” dedi.
Belediye Ahrandı Restoran’da düzenlenen yemeğe Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran ile birlikte 90’a yakın mahalle muhtarı katıldı.
Yemek sonrası değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Mahmut Badem, “Bütünşehir Yasası ile köylerimiz mahalleye dönüştü. Görünürde değişen bir şey yok. Ama bu düzenleme bir 20 yıl önce yapılmalıydı. Hizmet akışı farklı şekilde sağlanabilirdi. 9 aylık sürece baktığımızda her gün 2 mahallemizde muhtarlarım ve halkımızla buluştuk. Halkımızın sorunlarını dinledik, dertle dertlendik, sevinçle sevindik. 99 mahallemizde istediğimiz şeyleri yapabildik mi? Elbette hayır. Ama elimizdeki imkanları en iyi şekilde kullanıp asli işlerin yanında köylerin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Merkez 16 mahalle muhtarımdan özür diliyorum, onlar hoşgörüyle yaklaşıyorlar ama öncelik konusunda standartların gerisinde kalmış köylerimizde çalışmalarda bulunduk. Hoşgörülerinden dolayı teşekkür ediyorum. Elbette ki sizler 5 isteyeceksiniz, bizler 1-2’sini yapabileceğiz. Ama sonuçta yapacağız. Belki her istenileni yapamayacağız ama her zaman bir muhatap bulacaksınız” dedi.