Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Pazartesi

15°/

Salı

16°/

Çarşamba

10°/

Perşembe

10°/

Cuma

/

Cumartesi

10°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel Bilecik

Başkan Bakıcı’dan Müsteşar Öztürk’e Ziyaret

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk’ü makamında ziyaret etti.Belediye Başkanı Bakıcı, beraberindeki Bilecik AK Parti Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz’la...

Yayınlanma:

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk’ü makamında ziyaret etti.
Belediye Başkanı Bakıcı, beraberindeki Bilecik AK Parti Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz’la birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Bozüyük’e kazandırmayı planladığı projeler hakkında bilgi vererek projelerine destek istedi. Projeler hakkında fikir alış verişinde de bulunulan ziyarette Müsteşar Prof. Dr. Mustafa Öztürk, Başkan Bakıcı’ya destek sözü verdi. Ziyaretin sonunda Başkan Bakıcı, Müsteşar Öztürk’e üzerinde Bozüyük’ün sembolü Metristepe Anıtı bulunan seramik tabağı günün anısına hediye etti.
Görüşülen konular arasında belediye temizlik ekipmanlarının geliştirilmesi, İmar Planı 18. Madde uygulaması, Yeşilkent Parkı ve Şenkal Caddesi bisiklet yolu yapımı ile Avrupa Birliği ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı destekli “Entegre Su Projesi” konularının yer aldığı öğrenildi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler