Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Diğer

Başkan Baran’dan Gazeteciler Bayramı Mesajı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 21 Ekim Gazeteciler Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.Demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru olan basının her geçen gün teknik alanda gelişmeler gösterdiğini belirten Körfez Belediye Başkanı İsmail...

Yayınlanma:

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 21 Ekim Gazeteciler Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru olan basının her geçen gün teknik alanda gelişmeler gösterdiğini belirten Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Toplumun vazgeçilmez kurumlarından biri olan yazılı ve görsel basın ülke gündeminin ve halkın bilgilendirilmesinde önemli bir araçtır. Şüphesiz doğru bilgilendirilmiş çağdaş bir toplum için basının güvenirliği ve tarafsızlığı büyük önem arz etmektedir. Kamuoyunun doğru, tarafsız, ilkeli ve en hızlı şekilde haber alması için gecesini gündüzüne katarak mesleklerini icra eden gazetecilerimizin çalışmalarını takdirle takip ediyorum. İlkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak, halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen önemli bir kurum olan gazetecilik bireylerin bir bakıma düşünmelerine, sorgulamalarına ve hak aramalarında önemli bir rol oynamaktadır. Bu vesile ile Gazeteciler Bayramını tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim. Ayrıca, mesleğini icra ederken hayatını kaybeden tüm gazeteci dostlarımızı da şükran ve rahmetle yad ederim”

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler