Başkan Bozbey Çocuklara Kitap Okudu

Başkan Bozbey Çocuklara Kitap Okudu

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, miniklere kitap okudu.
Yaz tatilinde çocuklara yönelik çeşitli faaliyetler hazırlayan Nilüfer Belediyesi, bu yıl dördüncüsünü düzenlediği ‘Bu Yaz Biz Kütüphanedeyiz’ etkinliğine katılan anne ve çocuklara sertifika dağıttı. Nilüfer Belediyesi Misi Çocuk Kütüphanesi’nde yaz aylarında çocukların anneleriyle birlikte eğlenceli vakit geçirmesi için düzenlenen programın sertifika törenine katılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, çocuklara “Yavru Ahtapot Olmak Çok Zor” adlı kitabı okudu.
Okul öncesi 5-6 yaş grubu çocukların ilgiyle dinlediği hikayenin ardından miniklerle sohbet eden Başkan Bozbey, çocukların anneleriyle birlikte kütüphaneye gelmelerinin önemini vurguladı. Bozbey, “Çocukların özellikle anneleriyle birlikte kütüphaneye gelmeleri, bizim eğitimcilerimiz tarafından okunacak kitaplarla bilgi dağarcığının genişlemesi, masallarla, hikayelerle geleceğe hazırlanması çok önemli. Çok önemsediğimiz bir proje. Çünkü çocuklar bizim geleceğimiz. Çocuklarımıza ne kadar bilgi aktarabilirsek, gelecekte onları daha farklı daha güzel yerlerde görme imkanımız olacak. Aynı zamanda Türkiye’yi emin ellere teslim etmiş olacağız” dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Bozbey, çocuk ve annelerine sertifikalarını dağıttı. 3 yılda yaklaşık 2 bin çocuğun konuk edildiği projede, bugün, Misi ve Üçevler kütüphanelerinde eğitim alan 63 anne ve 67 çocuk sertifikalarına kavuştu.