Başkan Çerçioğlu: “12 Yıldır Yapılamayanı Biz Yapacağız”

Başkan Çerçioğlu: “12 Yıldır Yapılamayanı Biz Yapacağız”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine’de mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
Çine’de gerçekleşen toplantıya Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, CHP Çine Belediye Meclis Üyeleri ve muhtarlar katıldı. Başkan Çerçioğlu, muhtarlarla tek tek tokalaşıp geçmiş bayramlarını kutladı.
Mahalle muhtarlarından sorunları yazılı alan Başkan Özlem Çerçioğlu, “Yerel seçimlerde verdiğiniz destekten dolayı hepinize minnettarız. Sizin başınızı asla öne eğdirmeyeceğiz. Mahallelerde sizler bizim kanaat önderlerimizsiniz. Siz, gözümüz ve kulağımızsınız. Sizlerin sorunları ve istekleri bizim için birinci planda gelmektedir. Mahallelerimiz de sorunlar var, yok değil. Bunları sizlerle beraber çözeceğiz. Bu sorunlar da bugün oluşan sorunlar değil. Yıllardır gelen sorunlar çözülememiş, biz çözeceğiz. Sadece seçim zamanı değil her zaman sizinleyiz. Önümüzdeki 5 yıllık sürede sürekli sizlerle beraberiz. Sizlerinde bizim yanımızda olmanızı istiyoruz” diye konuştu.
“12 YILDIR NE İŞ YAPTINIZ”
2019 yılında asfaltsız yol kalmayacağını ve başkalarının 12 yıldır yapamadığını Büyükşehir olarak kendilerinin yapacağını belirten Başkan Çerçioğlu, “Yıllardır asfalt dökülmeyen yollar var. En modern il Aydın ama sen 1.5 kilometre asfalt yolu dökememişsin. 12 yıldır dökmemişsin. Sen ne yaptın diye sormazlar mı. Ben geleli 6 ay oldu ve yolları asfaltlıyorum. 2019 sonu Aydın’da asfaltsız yol kalmayacak” dedi.
SAĞDUYU ÇAĞRISI
Türkiye’nin çok önemli bir süreçten geçtiğinin altını çizen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Vatandaşlarımızı sağduyuya çağırıyorum. Bu vatan hepimizin. Hepimiz bu vatanda yaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti kadar güzel bir ülke dünyada tanımadım” dedi.
Sorunlarını dinleyen ve çözüme kavuşturmanın sözünü veren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür eden mahalle muhtarları, her zaman yanlarında olan Başkan Çerçioğlu’nu toplantının sonunda alkışlarla uğurladılar.