Başkan Demir’den Kafaoğlu’na Teşekkür

Başkan Demir’den Kafaoğlu’na Teşekkür

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu ziyaret ederek basına verdiği önemden dolayı teşekkür etti.
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecileri unutmamış ve onların günlerini kutlamıştı. Gazetecilere ayrı bir önem ve değer veren Başkan Zekai Kafaoğlu’na Gazeteciler Cemiyet Başkanı Demir’den teşekkür geldi. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir, Başkan Kafaoğlu’nu ziyaret ederek kendisini basının yanında olması ve çalışan gazetecileri unutmamasından dolayı kutladı.
Başkan Ramazan Demir "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde kamu kurumlarının ve belediyelerin bizlere değer vermeleri, hatırlamaları gurur verici. Başta Vali Mustafa Yaman olmak üzere; Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın bu anlamlı günde teşekkür ederiz. Kamu kurumlarının, belediye başkanlarının gazeteciler arasında iyiyle kötüyü, güzel ile çirkini ayırt etmesi lazım. Başkanımız Zekai Kafaoğlu’nu yıllardan bu yana tanıyorum; kendisi hep basın ile içice oldu ve basına ayrı bir önem verdi. Halen de basını ayrı bir yerde tutuyor" dedi.