Başkan Doğan Yeni Açılan Hastaneyi Ziyaret Etti

Başkan Doğan Yeni Açılan Hastaneyi Ziyaret Etti

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, kısa bir süre önce D-100 Karayolu Yahya Kaptan karşısında açılan özel bir hastaneyi ziyaret etti.
Başkan Doğan’a ziyaretleri için teşekkür eden Özel Akademi Hastanesi Başhekim Erhan Uysal, “Hem şehrimizin hem de ülkemizin sağlık konusundaki açılımlarının daha iyi noktada olması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Çabamız halkımızın beklentilerine ve takdirlerine layık olmaya devam etmektir “ dedi.
Başhekim Erhan Uysal’dan hastane hakkında bilgi alan ve hayırlı olsun dileklerinde bulunan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da, “Erhan Bey, Akademi Hastanesi ile bütünleşen bir isimdir. Hastanede yapmış olduğu çalışmalar aynı zamanda şehrimize katmış olduğu değerlerdir. Burada gerçekten çok güzel bir eser inşa edilmiş. Başta Erhan Bey olmak üzere bu işte emeği geçen herkesi kutluyorum. Yapılan bu hizmet, aslında şehrimize yapılan bir hizmettir. İşletmeler tabi ki kendilerini büyütecekler geliştirecekler. Yapılan bu büyümeden, gelişimden en fazla fayda gören vatandaşlar oluyorsa bu konuda en çok sevinen tabi ki bizler oluyoruz. Bizler, kendilerini her zaman destekliyoruz. Şehrin içinden çıkmış şehrin değerleriyle oluşmuş bir hastane. Dolayısıyla onların başarıları bir anlamda şehrin başarısıdır” diyerek yatırımdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Akademi Hastanesi’nin, diğer özel hastanelerin ve şehirdeki tüm hastanelerin sadece İzmit’e hizmet eden hastane olmadıklarını, aynı zamanda Kocaeli ye, Türkiye’ye ve yurtdışına hizmet eden hastaneler olduğunu da söyleyen Doğan, “Anadolu’dan, Orta Asya’dan Türki Cumhuriyetlerinden, Arap ülkelerinden, Balkanlardan ya da Avrupa’nın herhangi bir yerinden gelip Akademi Hastanesi’nde şifa bulmuş bir hastamızın gururu bizimde gururumuzdur. Bu durum şehrimizin ve ülkemizin menfaatinedir. Bizim belediye olarak sağlık turizmi hedeflerimize ve turizm kenti olma hedeflerimize çok uygun bir hizmettir. Hepsini bir tarafa bıraktığımızda bir insana bir cana yapılan en büyük yardımdır. Kocaeli’mizi ülkeler yarışında bir sağlık kenti olarak önde giden bir şehir yapma yolunda ilerliyoruz” şeklinde konuştu.
Başkan Doğan, ziyaret sırasında hastanede bulunan vatandaşlarla da sohbet etti.