Başkan Doğan’ın İncelemeleri Sürüyor

Başkan Doğan’ın İncelemeleri Sürüyor

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Bekirdere ve Tavşantepe bölgelerinde incelemelerde bulundu.
Doğan, ilk olarak bir süre önce revizyon çalışması başlatılan Bekirdere Gençlik Parkı’na giderek buradaki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Doğan, Gençlik Parkı’nı yeni baştan elden geçirdiklerini belirterek, “Bir taraftan yeni parklar yaparken bir taraftan da mevcut parkları daha da kullanışlı hale getiriyoruz. Gençlik Parkımızda yeniden düzenlediğimiz parklardan biri. Bu parkımız yeni haliyle çok daha kullanışlı olacaktır” dedi.
Büyük bir hızla devam eden Gençlik Parkı’ndaki çalışmaların Ekim sonuna kadar bitirilmesinin planlandığı öğrenildi. Gençlik Parkı’ndan Bahar Camii’ne geçen Başkan Nevzat Doğan burada cami cemaati ile sohbet etti. Hizmetlerden dolayı Başkan Doğana teşekkür eden Bahar Camii cemaati, “Belediye Başkanımız sayesinde camimizin çevre düzenlemesini yaptık. Kendi imkanlarımızla bunu yapmamız mümkün değildi. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır” dediler.
Başkan Doğan, son olarak Bekirdere Aile Sağlığı Merkezi’ni de ziyaret etti. Doktor ve vatandaşlarla sohbet eden Doğan, “Sağlık alanında birçok Avrupa ülkesinden bile öndeyiz. Özellikle son 10 yılda yapılan yatırımlar ile İzmit, ülkemizin önde gelen sağlık merkezilerinden biri haline gelmiştir. Bu bölgemizdeki bölge hastanesinin yapımına da yakında başlanacak. Sağlık her şeyden önemli Hükümet olarak bu alandaki yatırımlar artarak devam edecektir” dedi.
Vatandaşlar da Başkan Doğan’ı aralarında görmekten mutlu olduklarını söylediler.