Başkan Edebali evlerde gönüllüler sokaklarda!

Başkan Edebali evlerde gönüllüler sokaklarda!

İnsan odaklı hizmet anlayışı ile Yıldırımlıların evlerine konuk olan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, vatandaşlarla birebir görüşerek istek ve taleplerini birinci ağızdan dinliyor. Yıldırım’ın 69 mahallesinde ilçe sakinlerinin evlerine konuk olan Başkan İsmail Hakkı Edebali’ye bu anlamlı ziyaretlerde eşi Şükran Edebali’de zaman zaman eşlik ediyor. 16 Nisan’da gerçekleştirilecek referandum öncesi ziyaretlerini artıran Başkan Edebali, anayasa değişikliğini yönelik referandumda vatandaşların neden ‘evet’ demesi gerektiğini ayrıntılarıyla anlatıyor.

,

TOPLUMSAL BARIŞ SAĞLANACAK

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ülkenin her alanda kalkınması yolunda önemli bir adım olacağını söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, ülkenin yönetiminde söz sahibi olacak tek başlı sistemin hem toplumsal kucaklaşmayı hem de istikrarı getireceğini vurguluyor.

Konuk olduğu ev sahiplerinin referandumla ilgili sorularına içtenlikle cevap veren Başkan Edebali, demokrasi adına herkesin sandık başına giderek oy kullanmasıyolunda tavsiyelerini iletiyor.

'SİYASİ İSTİKRAR BÜYÜMEYİ GETİRECEK'

Referandum öncesi gece gündüz demeden yoğun birçalışma içerisinde olduklarını söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “İlçe sakinlerimizin misafiri olarak, hem onların sorunlarını dinliyor hem de
referandumla ilgili akıllarında kalan soruları cevaplıyoruz.

Vatandaşlarımızın bilinçli olması bizleri gelecek adına fazlasıyla ümitlendiriyor. 16 Nisan’da çıkacak ‘evet’ sonucuyla birlikte Türkiye’de sağlanacak siyasi istikrarla birlikte kalkınma hızı artarak toplumun her kesiminde huzur başarıyla inşaedilecek. Çocuklarımızın geleceği, milletimizin kardeşliği ve devletimizin bekası için büyük Türkiye için kararımız evet” diyerek sözlerini tamamladı.


GÖNÜLLÜLER YILDIRIM’I KARIŞ KARIŞ DOLAŞIYOR

Yıldırım’da referandum öncesi çalışmalarını hızlandıran Bursa Platformu’da vatandaşlara ulaşarak ‘neden evet demeliyiz?’ anlatıyorlar. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye destek amacıyla yola çıkan ekip, gece gündüz demeden ilçenin dört bir yanında hazırladıkları broşürleri dağıtıyorlar.

 İlçenin her köşesinde vatandaşlara ulaşan gönüllü ekip, ‘Mesele Memleket Meselesi’ diyerek ulaşılmadık tek bir kimse bile bırakmıyor. Şehrin değişik noktalarında ayrıca çadırlar kuran Bursa Platformu ekibi anayasanın değişmesi istenen maddeleri hakkında açıklayıcı bilgiler veriyorlar.