Başkan Genç’ten Chp İl Başkanı Arı’ya Ziyaret

Başkan Genç’ten Chp İl Başkanı Arı’ya Ziyaret

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, CHP’li belediye meclis üyeleri ile birlikte CHP Antalya İl Başkanı Cavit Arı’yı ziyaret etti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya il başkanlığına seçilen Cavit Arı’ya kutlama ziyaretleri devam ediyor. Döşemealtı’nın Belediye Başkanı Turgay Genç ve Döşemealtı Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri Arı’yı ziyaret etti. CHP İl Başkanı Arı’ya başarılı bir görev süresi temennisinde bulunan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Bu güzel görevinize elimizden gelen katkıyı seve seve koymaya hazırız” dedi.
Döşemealtı’nın Antalya’nın önümüzdeki yıllarda en birincil yaşam alanı olacağının altını çizen Başkan Genç, bugüne değin bu hedef doğrultusunda güzel çalışmalar yapıldığını anlattı.
CHP Antalya İl Başkanı Cavit Arı da Döşemealtı’nın coğrafik konumunun bile bu ilçeyi ayrı bir yere taşıdığını belirtti. Döşemealtı’nı bir vizyon kent olan Antalya’nın da vizyonu olarak gördükleri belirten Arı, “Sizin oradaki başarınız herkese ‘İşte CHP’li belediyelerin farkı’ dedirtecek. Herkese CHP’nin başarısı anlamında Döşemealtı örneği bir mesaj olacaktır. İnanıyorum ki Döşemealtı Belediyesi bundan sonra da hep CHP’li kalacak” dedi.