Başkan Genç’ten Milli Güreşçi Selçuk Çebi’ye Cumhuriyet Altını

Başkan Genç’ten Milli Güreşçi Selçuk Çebi’ye Cumhuriyet Altını

Özbekistan’da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonasında 3. olarak bronz madalyayı ülkesine getiren Milli Güreşçi Selçuk Çebi, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret etti.
Trabzon’un sporla iç içe bir şehir olduğunu ifade eden Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, “Dünya şampiyonasında derece yapan Trabzon’umuzun gururu Selçuk Çebi kardeşimizi yürekten tebrik ediyorum. Kendisiyle bir kez daha gurur duyduk. Şehrimiz sporla iç içe olan bir şehir. Biz istiyoruz ki hem bireysel sporlarda hem toplu sporlarda bütün branşlarda buradaki alt yapıyı daha iyiye taşıyabilelim. Bütün sporcularımıza elimizden geldiğince destek olalım. Başarı da bu şekilde geliyor” dedi.
Milli Güreşçi Selçuk Çebi de konuşmasında, “Hem ülkemizin hem de Trabzon’umuzun tanıtımı açısından en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyorum. Bundan sonra da hem ülkemize hem de Trabzon’umuza hizmet vermeye devam edeceğim. Bizlere verdiği desteklerden dolayı Sayın Ortahisar Belediye Başkanımız Av. Ahmet Metin Genç’e de teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Ziyaretin sonunda Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç tarafından Milli Güreşçi Selçuk Çebi’ye cumhuriyet altını hediye edildi.