Başkan Gökçek, Dünya Şampiyonu Taha Akgül’ü Makamında Kabul Etti

Başkan Gökçek, Dünya Şampiyonu Taha Akgül’ü Makamında Kabul Etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te yapılan Büyükler Serbest Stil Dünya Güreş Şampiyonası’nda 125 kiloda altın madalya kazanan Taha Akgül’ü makamında kabul etti.
Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te sona eren Serbest Stil Erkekler Dünya Güreş Şampiyonası’nda 1 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya ile kapatan milli takım yurda döndü. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ASKİ Spor güreşçisi Taha Akgül ve antrenörü Abdullah Çakmak’ı makamında kabul etti.
Başkan Gökçek, burada yaptığı açıklamada, "Türkiye’nin gururu, Dünya Şampiyonu Taha’yı kutluyorum. Taha ilk Dünya Şampiyonluğu’nu kazandı. En az 5 Dünya Şampiyonluğu kazanacak. Başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.
Taha Akgül’ün yanında getirdiği Dünya Şampiyonluğu kupasına ilişkin, "Kupası da maşallah kendisi gibi" ifadesini kullanan Gökçek, "Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak Türk güreşine vermiş olduğumuz destek bundan sonra da olanca hızıyla devam edecek. Yeni Dünya Şampiyonları’nı Taha’nın yanına ilave edeceğiz. Hocalarıyla da gurur duyuyoruz. Allah hepsinden razı olsun" dedi.