Başkan Gürkan, Basın İlan Kurumu Müdürü Abacı’yı Ziyaret Etti

Başkan Gürkan, Basın İlan Kurumu Müdürü Abacı’yı Ziyaret Etti

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Basın İlan Kurumu İl Müdürlüğü’ne atanan Nihat Abacı’ya “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Abacı, Battalgazi Belediyesi tarafından bir Malatya projesi olarak yürütülen “Yeşil Kuşak” projesini desteklediklerini söyledi.
Basın İlan Kurumu İl Müdürü Nihat Abacı’yı ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Abacı’ya yeni görevinde başarılar dileyerek, “Nihat beye başarılar diliyorum. Basın kamusal anlamda hizmet yapan bir kurumdur. Basın aynı zamanda toplumun kulağı, gözü ve dilidir. Aynı zamanda yöneticilere yön pusulası bakımından önemli bir görev ifa etmektedir. Basının sorunları yanında, sorumlulukları daha da önemlidir. Sorumluluk anlayışı içerisindeki bir basının, toplumsal değerleri objektif ve tarafsız yansıtması, basının temel görevi olduğu kanaatindeyiz. Malatya’mızdaki basınımızın ekseriyeti de bu konudaki hassasiyeti gösterdiklerine inanıyoruz. Basınımızın bize göstermiş olduğu mihmandarlık üzerine, toplumun eli, gözü, kulağı olan basınımızda aldığımız bilgilerin, var olan problemlerin, çözümü noktasında, biz yerel yöneticiler olarak üzerimize düşen sorumlukları ve görevi yerine getirme gayreti ve çabası içerisindeyiz. Bu vesile ile Nihat Abacı beye görevinde başarılar diliyorum” dedi.
Basın İlan Kurumu İl Müdürü Nihat Abacı ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başkanımıza ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Metropol ilçelerimizden olan Battalgazi’nin yeni yerleşim alanları ile birlikte Büyükşehirin de desteği ile daha fazla hizmet alanına ihtiyaç olduğunu biliyoruz. Başkanımızın önceki başkanlık tecrübesinden dolayı Battalgazi’yi daha ileriye taşıyacaklarından eminim. Tarihi ile kültürü ile gerekli çalışmaları yapacağından eminiz. Başkanımızın Yeşil Kuşak Projesi’ne de destek olduğumuzu belirtmek isterim” diye konuştu.