Başkan İsmail Erdem, Yeni Temizlik Araçlarını Test Etti

Başkan İsmail Erdem, Yeni Temizlik Araçlarını Test Etti

Sancaktepe Belediyesi ‘Temizlikte İddialıyız’ sloganı ile 57 yeni temizlik aracını hizmete soktu. Direksiyon başına geçen Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, temizlik araçlarını test etti.
Sancaktepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğ’üne ait yenilenen 57 araç düzenlenen törenle hizmete sunuldu. Yeni Doğan Mahallesi’nde düzenlenen törene Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve çok sayıda vatandaş katıldı. Araçlar, dualar eşliğinde kurban kesilerek Sancaktepeli’lerin hizmetine sunuldu.
“İSTANBUL’UN EN TEMİZ İLÇELERİNİN BAŞINDA GELİYORUZ”
Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, temiz bir ilçe için yatırım yaptıklarını belirterek, Sancaktepe’nin İstanbul’un en temiz ilçeleri arasında yer aldığını söyledi.
Başkan Erdem, “Sancaktepe’nin günlük 260 ton çöpünü temizleyip taşıyan ekipmanlarımızı burada yeni dönemle alakalı tanıtımını yapacağız. İstanbul’un 39 ilçesi arasında en temiz ilçelerden bir tanesi de Sancaktepe. Caddelerimiz, sokaklarımız pırıl pırıl” dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Erdem, araçları test etti. Direksiyon başına geçen Başkan İsmail Erdem temizlik aracıyla birlikte alandan ayrılırken, 368 temizlik personeli ile 7 gün 24 saat hizmet veren Sancaktepe Belediyesi ‘Temizlikte İddialıyız’ sloganı kapmasında 57 yeni araç filosuyla gücüne güç kattı.