Başkan Kadıoğlu, Mağdur Esnafı Ziyaret Etti

Başkan Kadıoğlu, Mağdur Esnafı Ziyaret Etti

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt’ta gösterilerin yapıldığı cadde ve sokaklarda zarar gören esnafları ziyaret etti.
Ziyarete Başkan Kadıoğlu’nun yanı sıra Esenyurt İlçe Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve bazı STK temsilcileri de katıldı. Heyetle birlikte işyerlerini gezen Kadıoğlu, mağdur vatandaşların sorunlarını dinledi. Cumhuriyet Meydanından başlayan esnaf ziyaretleri Fatih Mahallesinde yaşayan Roman Vatandaşların ziyareti ile devam etti.
İşyerleri, evleri ve arabaları zarar gören vatandaşların derdini dile getirdikleri ziyarette Kaymakam İnci ve Başkan Kadıoğlu mağduriyetlerin giderilmesi hususunda ilgili birimlere talimat verdi.
“SAĞDUYULU OLMAMIZ GEREK”
Provokasyon yaratmak isteyenlere ve milletin arasında kargaşa yaratmak isteyenlerin sözlerine itimat edip olayları daha çok ateşleyecek eylemlere katılmamaları, sağduyulu olmaları konusunda vatandaşı uyaran Başkan Kadıoğlu, “Hiç kimsenin bu güzel ülkeyi bölmeye gücü yetmeyecektir. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde kol kola oldukça ülkemizi ve milletimizi karıştırmak isteyenlere karşı sarsılmaz bir duvar olacağız. Asırlardan bu yana süre gelen dostluk ve kardeşliğimizi bozmak isteyenlere, şimdiye kadar milletimiz fırsat vermemiştir ve bundan sonrada vermeyecektir” dedi.
Kaymakam Ekrem İnci ve Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, zarar gören vatandaşların mağduriyetlerinin giderileceğini, yaşananlar ile ilgili yaraların sarılacağını ifade ettiler.
Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yaşanan olaylar nedeniyle sosyal medya ve bazı haber sitelerinde okulların tatil edileceği haberlerinin doğruyu yansıtmadığını belirterek, eğitimin devam ettiği öğrencilerin eğitimlerinin aksamayacağını ifade ettiler.