Başkan 'kar' denetiminde

Başkan 'kar' denetiminde
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, gece yarısından sonra 75. Yıl, Kaplıkaya, Değirmenlikızık, Akçağlayan, Zümrütevler, Teleferik, Teferrüç, Yenimahalle ve Mollarap’ta yoğun kar yağışı nedeniyle yapılan yol açma ve tuzlama çalışmalarını denetledi.

Başkan Edebali, “Çalışmalarımız ile Yıldırım’da ulaşımın daha rahat sağlanmasını hedefliyoruz. Daha ulaşılabilir Yıldırım için Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizle 24 saat boyunca çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın kar yağışından etkilenmemesi için 2 greyder, 2 tuz robotu, 3 tane de kar küreme aracımızla kapanan yollara anında müdahale ediyoruz” dedi.

Yıldırım’da sıkıntısız bir kış mevsimi geçirmek için gerekli tüm önlemlerin alındığının altını çizen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Birkaç gündür yoğun kar yağışı ilçemizin özellikle üst mahallelerinde ulaşımı aksatıyor. Oluşturduğumuz 12 farklı ekibimiz mahallelerimizde nöbetleşe 24 saat boyunca faaliyet gösteriyor, büyük bir gayretle çalışıyorlar. Hem kar küreme hem de tuzlama çalışmalarıyla ana arterleri trafiğe açık durumda tutuyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Edebali, kar yağışının durmadan devam etmesine rağmen yol açma çalışmalarına hız kesmeden devam edildiğini de vurgulayıp, “Vatandaşlarımızın ulaşım imkânlarını kolaylaştırmak için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz” şeklinde sözlerini tamamladı.