Başkan Karaçanta, Yeni Yılını Engellilerle Geçirdi

Başkan Karaçanta, Yeni Yılını Engellilerle Geçirdi

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, yeni yılını kentte bulunan engelli okulları ve yaşam merkezini ziyaret ederek geçirdi. Karaçanta, engellilerle halay çekti, çeşitli hediyeler verdi.
Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, eşi Figen Karaçanta ve Başkan Yardımcısı Yakup Yıldız ile belediye meclis üyeleri ile birlikte ilk olarak Kafkas Üniversitesi (KAÜ) öğrencilerinin engelli okulunda gerçekleştirdikleri Yılbaşı organizasyonuna katıldı. Engelli öğrencilere hediyeler dağıtan Başkan Karaçanta, engelli bir öğrencinin seslendirdiği şarkılara ritim tutarak halay çekti.
Engelli eğitimcilerinin hakkının ödenemeyeceği ifade eden Başkan Karaçanta, “Çünkü bir normal öğrenci ile bu çocuklarımız çok farklılar. Unutmamamız gereken bir gerçek var ki her birimiz birer engelli adayıyız. Dolayısıyla engellilerimizi böyle özel günlerde değil her gün hatırlamamız lazım” diye konuştu.
Başkan Karaçanta ve beraberindekiler sırasıyla, 75. Yıl Özel Eğitim ve Uygulama Okulu ve Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ni ziyaret ederek engelli öğrenciler ve öğretmenleriyle birlikte oldu. Başkan Karaçanta ve beraberindekiler engellilere yanlarında getirdikleri hediyeleri verdiler. Engelli öğrenciler Murtaza Karaçanta ile hatıra fotoğrafı çektirdi.