Başkan Karalar Ve Bekaroğlu Yol Ve Yıkım Çalişmalarini İnceledi

Başkan Karalar Ve Bekaroğlu Yol Ve Yıkım Çalişmalarini İnceledi

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Ragıp Bekaroğlu yol ve yıkım çalışmalarını inceledi.
Geçtiğimiz aylarda Saydam Caddesi’nin keşmekeş trafiğini rahatlatmak için Güney Kuşak Bulvarı ile Ahmet Cevdet Yağ Caddesi’ni birleştiren yeni bir yolun açılması planlanmış ve Büyükşehir Belediyesi yolun yapım işini üstlenirken muhdesat kamulaştırma işini ise Seyhan Belediyesi yapma kararı almıştı. Bu kararın ardından kamulaştırması yapılan binaların yıkım işlemi gerçekleştirildi. Yıkım çalışmalarına Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Ragıp Bekaroğlu’da eşlik etti.
BAŞKAN KARALAR, MÜLK SAHİBİNİ İKNA ETTİ
Yol çalışması ile ilgili bilgi veren Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde çalışarak Adana için güzel hizmetler yapacaklarını söyledi. Bu arada yolun geçeceği alanda bulunan ve yıkılması gereken bir bina ile ilgili mülk sahibini ikna etme işi Başkan Karalar’a düştü. Yolun geçeceği yerdeki işyeri sahibi ile görüşen Başkan Karalar, bölgede yaşayan vatandaşların rahatı için yolun açılması gerekliliğini anlatarak mülk sahiplerinin hiçbirinin mağdur edilmeyeceğini anlattı. Bunun üzerine mülk sahibi vatandaş ikna olarak iş yerinin yıkılabileceğini söyledi.
Büyükşehir ve ilçe belediyesinin uyumundan dolayı çok mutlu olduklarını belirten vatandaşlar, yıllardır Saydam Caddesi’nde trafik sorunu yaşandığını ancak somut bir adım atılmadığına dikkat çekti, bugün atılan adımın ise umut verici olduğunu söyledi.
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Ragıp Bekaroğlu, Tekel Caddesi, Havalimanı arkası, Kanal boyu ve Gülbahçesi Mahallesi’nde de yolların durumu ile ilgili incelemelerde bulundu.