Başkan Karaman’dan Öğrencilere Çağri

Başkan Karaman’dan Öğrencilere Çağri

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, üniversite öğrencilerine Kozcağız’da barınmaları konusunda çağrıda bulundu.
Kozcağız Belediyesi olarak öğrenciler için engelli rampalı sıfır otobüs alındığına dikkat çeken Başkan Karaman öğrencilerin Kozcağız’dan Bartın Üniversitesine sadece 1 TL’ye ulaşabildiklerini söyledi. Barınma konusunda kaloriferli boş binaların tespit edildiğini belirten Belediye Başkanı Karaman barınma konusunda belediyeye müracaat eden öğrencilere her türlü kolaylığı sağladıklarını söyledi. Kozcağız’da barınmak ayrıcalıktır diyen Karaman doğası yeşilliği, her şeyden önemlisi öğrenciler için Bartın’dan çok daha ekonomik olduğunu vurguladı. Kira fiyatlarının Bartın’da 600 ile 1000 TL arasında değişen ev kiralarına karşılık Kozcağız’da ev kiralarının 150 ile 300 TL arası olduğunun altını çizdi.
Başkan Karaman, “Parkları, kafeteryaları, sahil yolu yürüyüş alanı ve Fifa onaylı çim sahası, yeni yapılan terminal ve içinde sinema cafe spor salonu düğün salonu gibi birçok aktivite bulunduran sosyal tesis imkânı gibi oturma alanları mevcut olup öğrencilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapasitede bir beldeyiz. Bunların yanında bankalar ve PTT Aile Sağlık Merkezi gibi kurumlarımızda öğrencilerimizin hizmetindedir” dedi.
Kayıt dönemi öncesi Bartın Üniversitesi öğrencilerine seslenen Başkan Karaman, tercih etmeleri halinde her türlü desteği öğrencilere vereceğinin sözünü verdi.