Başkan Karaman’dan Yeni Yıl Mesajı

Başkan Karaman’dan Yeni Yıl Mesajı

Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Karaman, yeni yılın birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini temenni etti.
Yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, yeni yılın sağlık ve mutluluk getirmesini diledi. Yeni yılda birlik ve beraberlik anlayışının daha da pekişmesini temenni eden Başkan Karaman mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Yeni umutlarla 2015 yılına girmeye hazırlandığımız bu günlerde sevinç ve üzüntüleriyle bir yılı geride bırakıyoruz. Bu yılın benim için elbette ki en önemli olayı, 30 Mart mahalli seçimlerinde sizlerin teveccühüyle üçüncü dönemde yeniden başkanlık görevine seçilmemdi. Yıllardır hizmet verdiğimiz Güngören ilçemizin odağında her daim olan siz değerli hemşerilerimize yeni yılı vesile kılarak bugüne kadar vermiş olduğunuz destek için bir kere daha teşekkür ediyorum” dedi.
“Geride bıraktığımız 2014 yılı içerisinde sizlere hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir çaba gösterdik” diyen Karaman, “Güngören’imizin yaşam standartlarını yükseltme doğrultusunda projeler gerçekleştirdik ve kararlar aldık. Tüm bunları yaparken, ben yaptım oldu düşüncesinde bir yönetim anlayışımız hiç olmadı. Güngören’in geleceği yine Güngörenlilerle planlanmalıdır dedik ve bu doğrultuda göreve geldiğimiz ilk günden bugüne halkımız, derneklerimiz, muhtarlarımız ve sivil toplum örgütlerimizle ilçenin gelişimine hep beraber yön verdik. Allah nasip ederse yine güç birliği yaparak 2015 yılı ve sonrasında da ilçemizi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanını birlikte yaşamayı umuyorum” şeklinde konuştu.
Başkan Karaman, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bir yılı daha geride bırakıp yüzümüzü geleceğe çevirdiğimiz 2015 yılına yine yepyeni umutlar ve beklentilerle giriyoruz. Yeni yılda toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek Güngören’in gelişmesi ve kalkınmasını sağlayacak çalışmaları yapmak hedefimiz olacaktır. Önümüzdeki yıl içinde yine birçok projemizin ilk adımını atacağız. Halkımızın refah ve mutluluğu için, çalışmalarımız bundan sonra da aynı şevk ve heyecanla devam edecek. Yeni yılın, yeni hedefler ve yeni başlangıçlar için güzel bir vesile olmasını diliyor, başta ilçemiz Göngören olmak üzere İstanbul’umuz ve Türkiye’miz için hayırlar getirmesini diliyor, birlik ve kardeşliğimizin güçlenerek artmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle ilçemizde görev yapan tüm kamu personelinin ve mesai arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşlarının, esnafın, özel sektör çalışanlarının ve tüm Güngörenlilerin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.”