Başkan Karaosmanoğlu Gebze Kent Konseyi Yönetimini Ağırladı

Başkan Karaosmanoğlu Gebze Kent Konseyi Yönetimini Ağırladı

Gebze Kent Konseyi’nin yeni yönetimini ağırlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kentimize elbirliğiyle daha güzel hizmetler yapacağız” dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Kent Konseyi Başkanı Gültekin Şenel ve yeni yönetimini makamında ağırladı. Şenel ve ekibine başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, Kent Konseylerinin çok önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi.
Kent Konseylerinin kamu ve sivil toplum kuruluşları arasında köprü vazifesi gördüğünü belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Biz Kent Konseylerini çok önemsiyoruz. Birçok çalışmayı sivil toplum kuruluşlarımızla görüşerek, talep ve dileklerini dinleyerek yapıyoruz. Bu anlamda Kent Konseyleri çok önemli bir yer tutuyor” dedi.
Kocaeli’nin ve Gebze’nin son yıllarda hızla değiştiğini ve geliştiğini belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Kentimizi elbirliğiyle daha ileriye taşımak için çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda Kocaelimize ve Gebzemize çok daha güzel hizmetleri hep birlikte yapacağız” ifadelerini kullandı.