Başkan Kocadon’dan Şampiyon Atletlere Teşekkür

Başkan Kocadon’dan Şampiyon Atletlere Teşekkür

Bodrum’un Balkan ve Türkiye Şampiyonu master atletleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.
Bodrum’da çalışmalarını sürdüren İzmir Atletizim Spor Kulübü’nün (İZAK) şampiyon sporcuları Yaşar Anter ve Fatma Anter, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti. Sporcular ziyarette Başkan Kocadon ile Bodrum’a ve Türkiye’ye başarılı çalışmalarıyla kazandırdıkları gurur ve mutluluklarını paylaştı.
17-21 Eylül tarihleri arasında Romanya’nın başkenti Bükreş’te yapılacak 24. Balkan Veteranlar Atletizm Şampiyonası’na katılacak sporculara başarılar dileyen ve ödül veren Kocadon, “Gördüğünüz gibi artık 50’li yaşlar spor için asla geç olmayan yaşlar. Anter çifti elde ettiği başarılar ile sporun yaşı olmayacağını kanıtladı. Doğada yapılabilen en kolay olan atletizm sporunu biz de yaygınlaştırmak için hemen çalışmalara başlayacağız. Master atletlerimiz elde ettikleri ulusal ve uluslararası başarılar ile hem Bodrum’un, hem de Türkiye’nin adını duyurdular. Bodrum’da atletizm başta olmak üzere önümüzdeki aydan itibaren sporu kitlelere yaymak için ‘Herkes için sağlıklı yaşam ve spor’ kampanyasını binlerce kişinin katılacağı etkinlikle başlatacağız. Bodrum ve mahalle meydanlarında bundan böyle binlerce kişi eğitmenlerle sağlıklı spor yapma fırsatı bulacak.” dedi.
49 yaşındaki turizmci Fatma Anter, iki yıl içerisinde 100-200 ve 400 metrelerde 14 Türkiye rekoru kırıp 19 kez Türkiye şampiyonu olurken, eşi 54 yaşındaki DHA muhabiri Yaşar Anter ise bu yıl 5 bin ve 10 bin metrelerde Türkiye şampiyonu, geçen yıl ise Balkan Şampiyonası’nda 10 metrede üçüncü olmuştu.