Başkan Koçak Projelerle İlgili Bilgi Verdi

Başkan Koçak Projelerle İlgili Bilgi Verdi

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Ekecik bölgesi delegeleri ve çiftçileri ile bir araya gelerek yapılacak olan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdi.
Aksaray genelindeki tüm delege ve çiftçilerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Başkan Emin Koçak’a büyük destek verilirken, Başkan Emin Koçak ise yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu vurguladı. Başkan Emin Koçak’ın 4 yıl kadar önce Ziraat Odası Başkanlığı’na seçilmesinin ardından Aksaray’da çok farklı yenilikler olduğunu belirten delege ve çiftçiler, Emin Koçak ile birlikte Ziraat Odası’nın tam anlamında hizmet vermeye başladığını söyledi. Ziraat Odası’ndan tam anlamı ile her türlü desteği ve hizmeti aldıklarını belirten delege ve çiftçiler, Emin Koçak’a tam destek verdiklerini söyledi.
Başkan Emin Koçak ise, Ziraat Odası olarak yapılan çalışmaların her yıl değil, her ay değişerek, gelişerek, büyüyerek devam edeceğini belirterek, “Biz nereden geldiğimizi çok iyi biliyoruz. Ne yapacağımızı da gayet iyi biliyoruz. Boş laflarla, yalanlarla, dolanlarla bizim işimiz yok. Herkes bizim ne yaptığımızı ve ne yapacağımızı iyi biliyor. Aksaray’da bizi destekleyen ve desteklemeyen arkadaşlarımız bilsin ki, biz boşu boşuna toplanmıyoruz. Bu bölgenin özü burada, delegesi burada, yöneticileri de burada. Her türlü çalışma ve çiftçilerimize hizmeti vereceğiz” dedi.