Başkan Kurt: “sanayi Sitesi İçin Düğmeye Bastık”

Başkan Kurt: “sanayi Sitesi İçin Düğmeye Bastık”

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi tarafından kurulan “Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Ofisi”nde sanayi esnafıyla buluştu.
Küçük Sanayi Sitesini kaldırmak için düğmeye basan Başkan Kurt, esnaf ile bire bir görüşme fırsatı buldu. Oluşturulan ofiste esnaf ile bir araya gelen Başkan Kurt, “Yapacağımız proje doğru bir proje olmalı, iyi bir proje çıkarmalıyız ve bunun sonucunda vatandaş zarar etmemeli. Esas hedefimiz vatandaşın zarar etmemesi. Burada bir rant olacaksa o rant vatandaşın cebine girmeli” dedi.
“PROJEYİ BİRLİKTE YAPACAĞIZ”
Uzlaşma sürecinin yılbaşına kadar bitmesi gerektiğine vurgu yapan Kurt, “Çok güzel projeler, çok güzel fikirler geliyor fakat uygulanabilirliğini araştırmamız lazım. Bu projeleri hayata geçirmek için sizlerle tek tek oturacağız, konuşacağız ve birbirimizi ikna ederek uzlaşacağız. Bu süreci ne kadar kısa tutarsak o kadar çabuk bitiririz. Burada hangi yöntem kullanılacak, hangi kanun uygulanacak bunları beraber konuşalım. Yılbaşına kadar bu işi bitirmemiz lazım, yılbaşından sonra daha ciddi işleri yapar hale gelmeliyiz. 50 yıl sonra burası böyle olmasın, çok farkı bir merkez haline gelsin diyeceğiz ve projeyi ona göre yapacağız. Gerçekleştireceğimiz projenin yeşil alanı, sağlık alanı, ibadet alanı, spor alanı, sosyal tesisleri ve eğitim alanı olsun, vatandaş buraya bina görmeye gelmesin buraya öyle güzel şeyler yapalım ki yaşayan bir merkez olsun” diye konuştu.