Başkan Mahmut Badem Muhtarlarla Buluştu

Başkan Mahmut Badem Muhtarlarla Buluştu

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, ilçedeki mahalle muhtarıyla bir araya gelerek bir toplantı yaptı.
Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, çalışmaların değerlendirilmesi amacıyla mahalle muhtarlarıyla buluştu. Yapılan yemekli toplantıya, Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran ve 95 muhtar katıldı.
Başkan Mahmut Badem, toplantıda yaptığı konuşmada, her gün en az iki mahalleye ziyarette bulunduklarını ifade etti. Badem, "Hizmet alanımız çok genişledi. Her gün en az iki mahalleye ziyarette bulunarak, vatandaşlarla bir araya geliyoruz. Mahalleler arasındaki standartları eşitlemek amacıyla önceliğimizi merkeze uzak mahallere verdik. Bu konuda merkezdeki mahalle muhtarlarımdan hoşgörü istiyorum. Bir haftadır hem sel baskını, hem de kar dolayısıyla yol açma çalışmalarını hızla sürdürüyoruz. Ayrıca mahallerde mahsur kalan hasta vatandaşlarımızın hastaneye ulaşımı belediyemiz tarafından sağlandı. Yüksek bölgelerdeki mahallelerden merkeze gelen öğrencilerimiz yolların kapanması nedeniyle Kız Konuk Evi’nde misafir edildi. Yaşamını sokaklarda sürdüren vatandaşlara bu soğuk günlerde Barınma Evi’nin kapılarını açtık. 24 saat hizmetinizde olan Kriz Masamız sizlerden gelen her türlü talebi en kısa sürede değerlendirmektedir" dedi.
Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Tüm muhtarlarımız bana çok rahatlıkla ulaşabiliyor. Fakat işlerin takibi ve taleplerin daha çabuk değerlendirilmesi için Muhtarlar Masası oluşturuyoruz. Burada sizlerden gelen tüm istekler kayıt altına alınarak, takipsiz iş bırakılmayacak. Ödemiş Belediyesi olarak vatandaşlarımızın temsilcisi olan siz muhtarlarımızın her zaman emrindeyiz."