Başkan Otgöz, Çalişmalari Yerinde İnceledi

Başkan Otgöz, Çalişmalari Yerinde İnceledi

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Ortaköy Mahallesinde devam eden kilit parke çalışmalarını inceledi.
Seydikemer Belediyesince ilçe genelinde başlatılan kilit parke çalışmaları devam ediyor. Karaköy, Gölbent, Arifler, Demirler, Alaçat, Eşen, Kabaağaç, Minare, Yakabağ, Çukurincir, Çaykenarı, Çaltıözü, Çobanlar mahallelerinden 1. Etap Parke çalışmaları tamamlanırken, Ortaköy, Girmeler, Bağlıağaç, Boğaziçi, Yaka ve Dodurga Mahallelerinde ise çalışmalar sürüyor. Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Turhan ve Mustafa Karakuş’un yanı sıra Fen İşleri Müdürü Muammer Acar ile birlikte Ortaköy Mahallesindeki kilit parke çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Yakup Otgöz, okul ve cami bahçelerinde de incelemelerde bulundu. Mahalle Muhtarı Ramazan Demirel ve okul idarecilerinden eksiklerle ilgili bilgi alan Başkan Yakup Otgöz’e vatandaşlar çalışmalar sebebiyle teşekkür etti.
Çalışmalarla ilgili kısa bir bilgi veren Fen İşleri Müdürü Muammer Acar, Ortaköy’de vatandaşın en büyük iki isteğinin merkezdeki yapılmakta olan çevre düzenlemesi olduğuna dikkat çekerek zaman içerisinde de diğer çalışmaların devam edeceğini vurgularken; Mahalle Muhtarı Ramazan Demirel ise, “Başkamız seçim sonunda gelip de bize verdiği sözleri çoğunlukla yaptı, yapmaya devam edeceğine de eminim. Meydanımızı düzeltmesinde, okulun parkelerinde çok yardımcı oldular. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
OKUL VE CAMİ ÇEVRESİ DE YAPILACAK
Yaz aylarında tüm mahalleleri dolaşarak vatandaşların sıkıntılarını ve yapılması gerekenleri muhtarlar ve vatandaşlardan bizzat dinlediklerini kaydeden Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “Allahın izniyle verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Muhtarımız ve vatandaşlarımızın istediği şekilde kilitli parke çalışmasını mahallenin merkezinde, Ortaköy’e yakışır bir şekilde yapıyoruz. Ortaköy camisinin etrafına da parke döşemesi yapacağız ve okulumuzun etrafındaki parke işleri ile okulun çevre düzenlemesini de inşallah yapacağız. Verdiğimiz sözlerin hepsini zamanla yerine getireceğiz” dedi.